Tuesday, October 14, 2008

14 Syawal

Dah lewat petang baru boleh surfing internet ... tak tau gangguan apa ... tapi member2 yg lain ok jer ... tak kisahlah yg penting dah boleh baca paper kejap lagi. Rutin wajibku setiap hari ... membelek akhbar2 di internet ... maklumlah kalau dekat rumah ... waktu buletin utama tgh sibuk menunjuk bakat memasak ... konon ...

Hari ni cafe kat kastam buat makan2 ... patut la masa lalu tdi bukan main semerbak baunya ... nasib baik posa ... kalau tak mesti dah join member2 gi makan tadi.

Sebenarnya ada sesuatu yg berbuku di hati ... tapi entahlah terlalu kaku jari jemari ni utk menaip dan menghurai kekusutan yg kualami ... berat utk kuhadapi ... tapi dengan sokongan my hbby ... moga aku kuat menghadapinya. Bukan masalah keje ... tapi hal lain yg mengganggu fikiran.

Hari ni hari terakhir kat Sektor A ... banyak memori pahit manis kat sini ... pasti kukenang selamanya .

1 comment:

Tulip Merah said...

apa yg menggangu dihati tu????????

takpe mesti ok bila abg bagi sokongan....