Wednesday, November 12, 2008

Hadiah Yang Tersayang


Ucapan dari dua insan paling istimewa di hati.

Tiap kali detik kelahiran aku tiba ... bukan hadiah yg aku harapkan ... cukup sekadar ucapan tanda ingatan orang2 tersayang yg mengingati tarikh istimewa insan tersayangnya. Namun untuk kali tahun ini ... ada sikit lebih dari tahun2 sebelumnya ...


Hadiah 1

Dinner ... niat asal kami ingin ke Restoran Thai Village di Seksyen 13 Shah Alam ... malangnya malam itu tutup la pulak ... sebelum tu PIBG sekolah my hbby pernah buat annual dinner di situ ... makanan dia memang class ... tapi apakan daya ... dah tak de rezeki malam tu ... apa2 pun makanan tetap best ... untuk 3 orang ... 3 angka juga duit hbby melayang ...
Kitaorang makan kat tingkat atas sebab bawah tu ada booking utk satu majlis tertentu.




Menu makanan aku tak ingat sangat ... ada sotong goreng, tomyam siam ( rasa memang ngancam giler ... macam ada rempah yg membuatkan pekat), ikan senangin ... atasnya tu tabur kerabu mangga ... kailan ikan masin ... dan apa yer ... lupa ...

Hadiah 2
MP3 Player ... ada macam2 lagu ... juga boleh dengar radio, record dan phone book. Rasa comel sangat ... thank hubby sbb dah downloadkan macam2 ...


cute kan ... bawa kat ofis untuk dengar radio.



Hadiah 3
Set meja makan 6 kerusi. Sebelum ni cuma ada yg 4 kerusi je ... meja kecik ... kalau family datang selalu kena bentang tikar kat bawah ...




3 comments:

mawar said...

Yum....yum...bestnye hidangan sempena besday...beruntungnye akak...dpt 3 hadiah sekali gus tue...mmg berbaloi...yg penting ingatan dr org tersayang serta penghargaan dr nye itu yg lebih bermakna...

seroja-08 said...

ha..ha... abg dah kopak ni ... camana nak shopping kat langkawi nanti ...

susu dalam botol said...

cantik kerusi. jarang ni org dpt hadiah kerusi sempena hari jadi :)